Piši blogove i putuj besplatno!

Poštovani blogerko ili blogeru. Ako ste kreativni, maštoviti i volite putovati na pravom ste mjestu. Našim tim mladih ljudi u Najjeftinijim putovanjima .com u potrazi je za blogerima kako bismo obogatili naš web sadržaj.

Naslov i tema blog treba biti povezana sa našom djelatnosti odnosno našoj turističkoj ponudi koji nudimo na našoj web stranici (www.najjeftinijaputovanja.com).

Evo par primjera: “Kako provesti dan u Rovinju”, “Gdje popiti najbolju kavu u Trstu”, “Zašto sve svjetske “face” imaju svoje rezidencije na Azurnoj Obali”... Blog će biti objavljen na našoj web stranici i našim društvenim mrežama te po Vašoj želji istaknemo autora bloga, to može biti vaše puno ime, nadimak ili inicijali.


Kako pisati blogove i putovati besplatno?!

Za svaki napisani blog darujemo Vas sa poklon bonom u vrijednosti od 50 kuna koji možete iskoristiti na bilo kojem našem putničkom aranžmanu, nebitno da li se radi o jednodnevnom izletu ili višednevnom putovanju. A ono što je najbolje možete napisati neograničeno puno blogova ;). Poklon bon se aplicira pri plaćanju na našoj web stranici.


Koraci:

  1. Odaberite temu bloga i pošaljite nam je kako bismo Vam je potvrdili. Javite nam se preko naših društvenih mreža (Facebook, Instagram) ili na mail: info@najjeftinijaputovanja-hr.com
  2. Nakon odobrenja teme dobiti ćete smjernice za pisanje 

Istražite našu ponudu

Vidite više